Danskamp!

Danskamp @DANSjeFIT.png

Beste danser en ouders, 

 

Deze zomer organiseren we ons derde danskamp! Van maandag 26 juli 2021 tot en met vrijdag 30 juli 2021 verwelkomen we iedereen van 4 tot 13 jaar (geboren in 2008 en later) om er samen met ons een fijne week van te maken! 

Naast dansen zullen we ook elke dag voor leuke alternatieven zorgen, maar die houden we voor jullie nog geheim! Wil je liever niet alleen komen, ook vriendjes en vriendinnetjes die niet op onze dansclub dansen, zijn zeker welkom! Dit danskamp wordt begeleid door de dansdocenten en afgevaardigden van het bestuur van de club.

Een dag tijdens het danskamp begint om 9u en zal eindigen om 16u. We voorzien echter wel steeds opvang van 8u tot 18u. Vrijdagnamiddag voorzien we een toonmoment voor de ouders, grootouders, broers en zussen, om de geleerde dansjes aan jullie te laten zien.

Drankjes, middageten en vieruurtjes breng je van thuis mee. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om drankjes aan te kopen in de dansclub. In de namiddag zorgt de club voor een lekker tussendoortje, wafeltje, koekje… Bij warm weer zal er extra water voorzien worden.

Een hele week plezier in de dansclub kost 100 euro per deelnemer. De verzekering BA, ongevallenverzekering en opvang zijn hierin begrepen. 

Het inschrijvingsformulier kan je hiernaast downloaden door op het PDF-icoon te klikken.

LET OP: Inschrijven doe je door te mailen naar info@danceartstudio.be (dit is het nieuwe mailadres van de dansschool). Deze is pas definitief na betaling.

Inschrijven kan vanaf nu tot volzet.

 

Tot dan!