Meer en meer koppeltjes kiezen voor hun openingsdans een nummer waarvan de tekst hen echt aanspreekt en ontroert. Het ritme van het dansnummer is voor hen minder belangrijk. Een traditionele slow is niet meer van deze tijd. Vandaar dat zij ook meer en meer beroep doen op een dansschool om hen de danspassen aan te leren.

Ook bij DANSCLUB DANSjeFIT kunnen toekomstige trouwers terecht voor hun openingsdans. Verscheidene koppeltjes hebben bij ons reeds hun openingsdans aangeleerd gekregen. 

Stuur ons een mailtje met je huwelijksdatum en de muziek waarop je wil dansen. Wij nemen dan wel contact me je op.

 

 

Een paar jaar geleden hebben wij ook aan twee bruidegoms een openingsdans aangeleerd. 

Op 11 augustus 2014 trouwde Koen Bruggemans van Get Ready met zijn vriend Michael, muzieksamensteller bij Q-Music. Via de zus van Michael kwamen zij bij ons terecht.

Michael maakte zelf een CD-mix van een nummer van Madonna en Just say yes van Snow Patrol. Een knap stukje mix waarop wij een gepaste choreografie maakten. De openingsdans begon met een stukje toneel “Oh my God”, een aanzoek “ take my hand” en danspassen op het refrein van “Just say yes”.

Stipt op de afspraak kwamen Koen en Michael, ietwat zenuwachtig, de dansclub binnen gestapt. Na een eerste kennismaking met hun openingsdans, waren al hun zenuwen verdwenen en stortten zij zich allebei vol overgave op de danspasjes.

Koen heeft al heel wat danservaring en danste  na een paar uur oefenen niet alleen zijn eigen choreo maar ook die van Michael; om thuis nog eens te kunnen oefenen!

Na afloop dankten zij ons voor de mooie choreo en voor het vele geduld bij het aanleren. Een fel zwetende, maar erg dankbare Koen poseerde graag met ons beiden.

Koen Bruggemans (Get Ready) en Michael (Q-music)

"

"